T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / MERKEZ - Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Şehit Tuğgeneral Sezgin Erdoğan Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Barbaros Mah. Troya Cad. No16 ÇANAKKALE
Vizyon
* Özel Eğitim gerektiren tüm bireyler ilgi, istek yetenek ve yeterlilik doğrultusunda Özel Eğitim hizmetlerinden yararlandırmak. * Toplumla etkileşim sosyal hayata uyumunu kolaylaştırıcı sosyal aktiviteler oluşturmak. * Programın bireyin özelliklerine uygun olarak bireyselleştirerek uygulamak
Misyon
Türk Milli Eğitimin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; Özel Eğitime muhtaç bireyleri ilgi, yetenek ve yeterlilikleri doğrultusunda, bulunduğu toplumda kendinden beklenen rolleri yapabilen yaşadığı çevre ve sosyal hayata uyum sağlayabilen, temel yaşam becerilerinde kendi kendine yeterli bir duruma gelebilen, üreten bir birey olarak yetiştirmektir.
Ulaşım
Okulumuz Troya Caddesinde olup şehir içi otobüsleri ile kolaylıkla ulaşılabilmektedir.
Barbaros Mah. Troya Cad. No16 Çanakkale Anadolu Hastanesi Yanı Merkez ÇANAKKALE
İl Merkezinde